duminică, 18 august 2013

Farmecul elegant al manichiurii frantuzesti

Manichiura frantuzeasca este printre cele mai indragite si adorate de femei indiferent de varsta.
Manichiura frantuzeasca da manilor o eleganta feminina clasica, dar in acelasi timp sofisticata.
Dupa cum numele indica, este originara din Franta, expertii spunand ca parizienii au fost printre primi care au putat o baza transparenta cu varfuri albe. Alti spun ca fost inventata de Max Factor si etichetata ca frantuzeasca pentru un impact mai mare.
Oricare ar fi fost originile ei, acest tip de manichiura a fost folosit in mod constant, in decursul anilor, de femei din toata lumea. Unii expertii in acest domeniu spun ca deja este invechita, dar contrar acestor opinii, femeile adora manichiura frantuzeasca mai mult decat oricand.
Acest tip de manichiura este relativ usor de realizat, folosind un kit, chiar la tine acasa. Aceasta este partea buna a unei astfel de manichiuri pentru ca nu trebuie sa treci pe la un salon de manichiura de fiecare data cand ti-o doresti. Manichiura frantuzeasca confera un aspect placut, natural fara efort.
Ungiile frantuzesti sunt versatile, aveti astfel posibiltatea sa purtati la munca, evenimente formale sau chiar la sala de gimnastica. Deci cu putina practica puteti obtine o manichiura frantuzeasca acasa la dumneavoastra. Mai jos sunt cateva sfaturi pentru aceasta.
Pentru a realiza o astfel de manichiura ai nevoie de urmatoarele ustensile: tampoane de bumbac, pila de unghii, ulei de masline, impingatoar de cuticulele, lac de unghii culoare naturala - tonuri de bej sau roz sunt indicate, lac de unghii alb, luciu de unghii, dizolvant de unghii fara acetona.
In primul rand, cu ajutorul unui tampon de vata eliminati toate urmele de lac dat anterior.  Impingeti usor in spate cuticulele cu impingatorul, piliti apoi unghiile pentru a obtine forma dorita si curatati cu un tampon.
Aplicati lacul de baza pe unghii si lasati sa se usuce apoi aplicati un strat neutru subtire. Acum cu ajutorul unui sablon sau pensula de unghii subtire, disponibile in kit-urile de manichiura frantuzeasca, pictati usor varful unghiilor cu alb. La final aplicat inca un strat de lac de protectie, lasati sa se usuce si manichiura este completa.

Nu uita, incazul unui eveniment mai deosebit ia in considerare o vizita la un salon profesionist de manichiura frantuzeasca.

Citeste mai multe despre manichiura, beauty tips si cum poti asa ti o cura de slabire eficienta pe www.forma-maxima.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu