duminică, 18 august 2013

Alege cea mai buna dieta pentru a slabi

Exista multe diete de slabit rapid care promit rezultate vizibile in timp foarte scurt. Multe dintre acestea nu sunt sanatoase si ceea ce promit e mult peste ceea ce ofera. In acest articol va vom prezenta cateva alternative sanatoase si naturale ale acestora.

Cand luati decizia de a urma o dieta este foarte important sa stiti ce doriti sa obtineti in urma ei.

Procesul obisnuit de a gasi o dieta

Multi oameni se privesc in oglinda si observa surplusurile de pe picioare, coapse sau solduri si decid ca este timpul sa mai slabeasca. Acesta este momentul cand incep sa fie deschisi la orice subiect cu referire la diete. Urmaresc reclame, asculta sfaturi de la colegi, prieteni, cauta pe internet, prin carti si alte surse. Dupa ce au obtinut mai multe informatii despre mai multe diete, incep sa studieze ce dieta este cea mai potrivita pentru ei. Totusi este mult mai important sa fi sanatos decat sa slabesti cateva kilograme.

Cel mai important lucru in alegerea unui regim alimentar este sa sti pentru ce il urmezi. Pentru a slabi! Pentru ca excesul in greutate este nesanatos si poate duce la aparitia unor boli in viitor. A alege o dieta rapida e cea mai proasta alegere care poate fi facuta, iar in final poti ajunge chiar si cu kilograme in plus.

Ce este mai rau decat alegerea unei diete rapide si nesanatoase? Renuntarea la o dieta inceputa si incercarea uneia noi in decurs de cateva zile. Ce ar fi in loc de toate aceste teste sa alegeti o dieta naturala, care s-a dovedit ca functioneaza si este bazata pe alimente sanatoase care accelereaza metabolismul in mod natural.

E destul de usor sa gasiti si sa identificati dietele nesanatoase. Cele mai multe diete rapide care promit pierderea catorva kilograme in decursul unei saptamani deja prezinta unele semne de intrebare. La fel sunt cele bazate pe consumul aceluiasi tip de mancare pe perioade extinse de timp (de exemplu lamai sau alte alimente). Atentie mai ales la cele care iti promit ca poti manca orice si tot vei slabi.


Voi fi sincer cu tine. Pentru a slabi trebuie sa-ti schimbi obiceiurile actuale care au dus in prima faza la aceasta problema. A manca mai mult decat ai nevoie si in plus foarte multe alimente prelucrate sunt 2 mari probleme la care trebuie sa lucrezi. Atunci cand scapati de aceste obiceiuri veti observa o scadere consecventa in greutate.

Citeste mai multe pe www.forma-maxima.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu