luni, 22 iulie 2013

Sucurile naturale- Sursa de sanatate

 Vitaminele, mineralele, substantele nutritive si gustul minunat reprezinta elementele cheie ale acestei cure de slabire cu sucuri naturale. In doar 5 zile puteti pierde 2 kilograme si va veti simti mult mai bine si revigorati. Sucul de varza este unul dintre cele mai recomandate sucuri naturale. Acesta contine saruri naturale, vitamine care intaresc intregul organism, stimuleaza digestia si elimina toxinele din organism. In acelasi timp, sucul de varza ajuta caile respiratorii si este utilizat pentru tratarea ulcerului, gastritei si bronsi
Sucul de morcovi contine mult fier, fosfor, calciu, magneziu si vitamina A, care intaresc imunitatea organismului si, de asemenea, intarzie imbatranirea. Consumat zilnic, acest suc natural, elimina substantele toxice din organism, asigura sanatatea pielii si ajuta la prevenirea cancerului. 
Sucul de telina are efecte pozitive asupra organismului. El favorizeaza eliminarea apei in exces depozitata in organism.
Sucul de rosiiunul ,doua pahare de  pe zi sunt suficiente ca sa-ti asigure necesarul de vitamina A si C si sa-ti intareasca sistemul imunitar, astfel incat sa fii ferit de infectiile de sezon. Pectina din sucul de rosii actioneaza precum o perie pe interiorul unei sticle, impotriva toxinelor acumulate in zona intestinala. Cateva zile de consum de suc de rosii iti pot curata organismul, pregatindu-l cu bine pentru sezonul care urmeaza. 
Sucul de ridiche este bogat in uleiuri volatile, are un efect diuretic si ar trebui sa fie consumat zilnic, combinat cu alte sucuri naturale.
Sucul de praz ajuta curatarea rinichilor si ar trebui sa fie combinat cu alte sucuri de legume, in special de morcovi si de telina.
Dieta cu sucuri naturale este o dieta ce ofera multe beneficii, iar popularitatea ei se datoreaza faptului ca urmand o astfel de dieta se poate dobandi o viata mai sanatoasa si o forma maxima.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu