miercuri, 18 septembrie 2013

Ceaiurile te ajuta la detoxifiere



Intr-o cura de slabire sau de detoxifiere , ceaiurile sunt aliatul tau numarul 1. Dupa ce alegi sa bei apa din belsug trebuie sa alegi sa bei si ceaiuri.Ceaiurile sunt perfecte de baut mai ales daca alegi planta naturala.La magazinele naturiste gasesti planta ca atare din care poti face o infuzie si poti consuma de cateva ori pe zi.

Care sunt plantele care te ajuta in detoxifiere?

Natura da multe plante pentru a le consuma intr-o cura de detoxifiere. Plantele recomandate si care nu ajuta doar la detoxifiere ci si in anumite afectiuni sunt:

Papadia stimuleaza activitatea ficatului si a vezicii biliare. Ceaiul de papadie ajuta si la circulatia sangelui dar si la curatarea organismului de toxine.

Coditele de cires au puternice proprietati detoxifiante, diuretice si sunt usor laxative. In plus aroma ceaiurilor din codite de cirese este foarte placuta.

Coacazele negre sunt un util ajutor pentru drenajul natural. Ceaiul din fructe uscate este si foarte sanatos, si foarte placut la gust. Poate fi baut in mod constant, sau in cure de o luna de zile. Aduce, in plus o buna mobilizare a depozitelor adipoase si un aport substantial de antioxidanti si vitamina C.

Ceaiul verde este si el un aliat bun in detoxifiere.Consumat de doua ori pe zi ajuta la curatarea colonului si la echilibrarea tranzitului intestinal.

Combinand un regim de viata sanatos bazat pe fructe si legume , pe combinatii de salate si consumarea de seminte de in ajuta la o buna detoxifiere. Consumarea de lichide (cam 2-3 l pe zi) ajuta enorm iar combinarea de ceaiuri, apa si sucuri naturale este combinatia perfecta.

Detoxifierea cu ceai te ajuta foarte bine iar ceaiurile sunt remedii si in tratarea anumitor afectiuni. Nu ezitati sa consumati ceaiuri zi de zi si puteti combina plantele intre ele astfel incat sa aveti o detoxifiere mai rapida si mai buna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu