duminică, 10 aprilie 2016

Amintiri – Bratari personalizate cu Banuti din argint gravati cu portrete


Iubirea trebuie celebrata in fiecare zi, iar oamenii isi arata dragostea unul fata de celalalt, in special int-o relatie, prin cadouri unice si personalizate. Daruind o bijuterie handmade celui drag sau partenerei de viata, vei putea sa te exprimi exact asa cum vrei pentru a-i demonstra ca iubirea voastra va fi mereu la fel si nu are varsta.

O idee originala pe piata din Romania este bijuteria-cadou care consta in gravarea unui banut cuportretul sau portretele dorite de fiecare persoana. Daca te-ai hotarat sa ii faci un cadou special persoanei dragi din viata ta, acum poti alege pentru ea o bratara cu banut.

Banutii pot fi din argint 925 sau pot fi placati cu aur 24 K, astfel incat sa poti darui in acelasi timp o bijuterie valoroasa si un cadou de suflet cuiva drag. Optional, exista si posibilitatea ca pe spatele banutului sa poti grava cateva cuvinte de suflet pe care partenerul sau partenera sa le poarte mereu la mana alaturi de portretul gravat pe cealalta parte a banutului. Ei sunt usor de purtat deoarece au grosimea de doar 0,33 mm si o greutate de 0,79 gr, cu dimensiuile A=16,50 mm; B=19,00 mm; C=1,20 mm.

Imaginile gravate sunt stilizate si prelucrate astfel incat sa obtii exact rezultatul dorit. Bratarilecu banuti gravati sau inscriptionati cu portrete sunt un cadou din ce in ce mai daruit intre indragostiti si nu numai. Bratara este unul din obiectele pe care le purtam zi de zi si ne aduce aminte de persoana iubita in fiecare moment al zilei.

Uneori, atunci cand daruim un cadou, dorim, cu siguranta, ca el sa fie exact pe placul celei care il primeste. Nu numai doamnele si domnisoarele pot purta astfel de bijuterii deosebite, ci si barbatii. Accesoriile de acest tip sunt purtate adesea si de ei, bratarile si bijuteriile fiind adaptate stilului fiecaruia.


Efectul poate fi marit atunci cand bratara este daruita intr-un cadru romantic. Amintirile vor dainui foarte mult timp atunci cand ele sunt puse pe aceste suporturi deosebite, asa cum sunt banutii purtati la bratara. In plus, comenzile pot fi facute online, iar trimiterea imaginii ce va fi gravata se va face prompt.


sursa: pixl.ro

Totul este facut prin consultarea fiecarui client, astfel incat sa ne asiguram ca rezultatul este exact cel dorit. Bijuteriile handmade, asa cum sunt aceste bratari cu banuti, reprezinta alegeri inspirate de fiecare data. Ele ii vor face pe cei care le poarta sa se simta unici si sa aprecieze iubirea purtata de partenerii lor de viata. Amintirile vor dainui atat cat va tine iubirea dintre voi, adica pentru totdeauna.



Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu