miercuri, 27 noiembrie 2013

Uleiul de Luminita noptii pentru frumusetea pielii tale

Natura poseda o multime de comori si de virtuti atunci cand vine vorba despre frumusetea pielii tale. Descopera citind acest articol cum actioneaza uleiul de Luminita noptii asupra pielii tale.onagre
Numita si Primula de seara sau frumoasa noptii, Luminita noptii este o planta venita direct din America de Nord. Este o planta celebra datorita beneficiilor sale asupra sanatatii si a unei stari de bine in general. Consumata sub forma de ulei, beneficiile sale sunt extrase direct din semintele care contin esentialul de nutrienti.
Asociata cel mai adesea si cu Limba Mielului, planta buna la toate, uleiul de Luminita noptii este interesant in primul rand datorita efectelor sale anti-imbatranire. Bogat in acizi grasi esentiali- omega 3 si omega 6, acizi de care pielea noastra are nevoie si pe care nu ii poate sintetiza in mod natural, uleiul protejeaza si impotriva dezhidratarii cutanate.
 Uleiul de Luminita noptii este cel de care ai nevoie pentru ca pielea ta sa isi regaseasca supletea, vitalitatea si capitalul de energie al epidermei.
Uleiul de Luminita noptii este de asemenea unul din cele mai bogate uleiuri in acidul AGL. Este un acid gras, polinesaturat, care este legat in mod direct de producerea de prostaglandina. Aceasta substanta, care  este apropiata de hormoni, poseda si unele proprietati anti-inflamatorii. O data cu varsta insa productia lor incetineste si devine insuficienta in orgasnism.
Pentru a preveni deci impotriva imbatranirii, uleiul de Luminta noptii este interesant pentru a reduce mecanismele care produc sau care declanseaza inflamarea care este si sursa imbatranirii cutanate.
Se poate folosi si in amestec cu uleiul de susan- 250 de ml din fiecare alaturi de un ulei esential de mandarine care are si niste virtuti cicatrizante. Este un preparat care va repara foarte repede epiderma care are de suferit din cauza agresiunilor externe  si care o va revitaliza. Uleiul de Luminita noptii este de altfel prezent in mai toate cremele cu un efect regenerant care sunt destinate pielii mature.
Proprietatile sale anti-inflamatorii sunt interesante si atunci cand vine vorba despre tratatea cosurilor. Este aliatul ideal pentru cele care au un ten acneic dar si pentru femeile care se confrunta cu cosurile in timpul sau inaintea menstruatieie sau chiar in timpul sarcinii.
Uleiul de Luminita noptii este un ulei care nu va ingrasa pielea. Va ajuta la fluidizarea sebumului si va impiedica porii sa se astupe. Pe langa toti acesti nutrienti esentiali, uleiul de Luminita noptii este si bogat in Vitamina E. Aceasta actioneaza si asupra unghiilor, fiind cea  care le confera mai multa forta si vitalitate.
Alaturi de putina lamaie, vitamina E este cea care se poate aplica pe maini pe post de tratament. Poate actiona in profunzime si asupra parului uscat si repara keratina distrusa. Parul isi va regasi astfel tonusul si stralucirea de care are nevoie. Este de ajuns daca adaugi putin ulei in samponul pe care il folosesti de obicei sau daca il folosesti pe post de masca.
Se poate consuma si sub forma de capsule – o cura de 2, 3 capsule pe zi, timp de 20 de zile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu